AJ Plug – Barefoot

Afgelopen Zaterdag (23 Juni) was de release van het derde album van AJ Plug. Barefoot – The Grolloo takes, zoals de cd heet is een akoestisch album. Ik moet zeggen dat ik erg moest wennen.

Ik had zelfs bij 1 nummer (The Sun shines Today) het idee dat ik naar country zat te luisteren. Maar het nummer Blues Village vind ik persoonlijk het mooiste nummer van het album. En haar stem blijft gewoon enorm goed.

Na een paar keer luisteren klinkt het album steeds lekkerder. Blues Village blijft nog steeds mijn favoriet. Maar als ik mag kiezen, dan vind ik het album “Let Go… Or be Dragged” nog steeds het beste album van haar.

Nu klinkt het misschien alsof ik het nieuwe album niet mooi vind, maar dat is niet zo. Hij is lekker. Maar haar stemt past veel beter bij het elektrische blues/rock muziek.

En voor de liefhebber, 29 Juni a.s. speelt ze in Venlo. En via haar website kun je de laatste cd bestellen (of allemaal natuurlijk).

Hieronder kun je genieten van het nummer Blues Village.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *