Artiest(en)

nois

Noistrade

Ik ben zelf, al jaren, een groot fan van de website Noistrade. Hier kun je muziek en e-boeken vandaan halen. Boeken haal ik er bijna nooit vandaan maar wel veel muziek.

Het idee van Noistrade is geweldig. Je vindt hier heel veel onbekende zangers, zangeressen, bands etc. Het album of nummer wat ze gemaakt hebben kun je gratis downloaden in ruil voor je email adres (gebeurt niks raars mee). Ook kun je de artiesten een *fooi* geven als je het album of nummer geweldig vindt.

Er zitten heeeeeel veel goeie artiesten tussen in allerlei genre’s. Ook de blog van de site is mooi. Hier leer je de artiesten nog beter kennen. Echt een website voor de muziekliefhebber (of muzikant als je je muziek wilt promoten). Voor de mensen die de site nog niet kennen, neem zeker een keer een kijkje.